فلورسئین ایزوتیوسیانات FITC

فلورسئین ایزوتیوسیانات FITC

فلورسئین ایزوتیوسیانات (FITC) مشتقی از فلورسئین است که کاربردهای وسیعی دارد از جمله فلوسایتومتری می شود. FITC برای اولین بار در سال 1942 کشف شد که همان مولکول اصلی فلورسئین است که با یک گروه ایزوتیوسیانات (-N=C=S) واکنش داده و به جای اتم هیدروژن پایین ساختار حلقوی جایگزین شده است. این ماده معمولاً به صورت مخلوطی از ایزومرها ، 5-ایزوتیوسیانات فلورسئین (5-FITC) و 6-ایزوتیوسیانات فلورسئین (6-FITC) در دسترس است. FITC نسبت به نکلئوفیل ها از جمله گروه های آمین و سولفیدریل بر روی پروتئین ها حساس است.

FITC دارای طول موج های حداکثر تهییج و انتشار است که تقریباً 495 نانومتر / 519 نانومتر می باشد و باعث می شود به رنگ سبز در بیاید. این ماده نیز مانند اکثر فلوروکروم ها حساس به نور است یعنی در اثر قرار گیری در معرض نور، قدرتشان را از دست می دهند. به دلیل مشکلات ناشی از حساسیت به نور در حین عکسبرداری، مشتقات فلورسئین مانند الکسا 488 و DyLight 488 به منظور کاربردهای مختلف شیمیایی و بیولوژیکی که قابلیت پایداری نور و شدت فلورسانس بالاتر لازم است ، طراحی شدند.

موارد استفاده از FITC

فلورسئین-5-ایزوتیوسیانات (FITC) یک رنگ فلورسانس است و متعلق به گروه رنگ هایxanthene  است. FITC برای نشانه گذاری مولکول های زیستی مختلف استفاده می شود ، به عنوان مثال ایمونوگلوبولین ها ، لکتین ها، سایر پروتئین ها ، پپتیدها ، اسیدهای نوکلئیک ، نوکلئوتیدها، الیگوساکاریدها و پلی ساکارید ها.

آنتی بادی FITC

این ماده به عنوان یک رنگ فلوروکروم به طور گسترده ای به عنوان آنتی بادی یا مارکر پروب استفاده می شود که نور ماورابنفش یا آبی را جذب می کند ، مولکول ها تهییج شده و سپس نور مرئی-سبز را منتشر می کنند. با حذف نور تحریک ، نور تابشی نیز متوقف می شود.

جهت خرید و یا استعلام قیمت با ما تماس بگیرید یا در واتسپ پیام بزارید

02186073470

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

3.7 / 5. تعداد رای دهندگان: 3

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *