محیط Kligler’s Iron Agar

محیط Kligler’s Iron Agar

محیط Kligler’s Iron Agar به منظور تشخیص تخمیر کربوهیدرات ها استفاده می شود. واکنش های صورت گرفته در KIA این امکان را می دهد تا باکتری های خانواده Enterobacteriaceae افتراق داده شوند. اگر ارگانیسم نتواند گلوکز را تخمیر کند ، در KIA تغییری مشاهده نمی شود ، این واکنش به تنهایی کافی است تا از خانواده Enterobacteriaceae حذف شود. KIA همچنین برای شناسایی احتمالی سالمونلا شیگلا و سایر اعضای خانواده Enterobacteriaceae نیز استفاده می شود.

ترکیب Kligler’s Iron Agar (KIA) مشابه با Triple Sugar Iron Agar (TSI) است با این تفاوت که 10 گرم ساکارز به TSI اضافه می شود.

ترکیب Kligler’s Iron Agar

  • عصاره گوشت گاو: 3 گرم
  • عصاره مخمر: 3 گرم
  • پپتون: 15 گرم
  • پروتئین پپتون: 5 گرم
  • لاکتوز 10 گرم
  • گلوکز: 1 گرم
  • سولفات آهن: 0.2 گرم
  • کلرید سدیم: 5 گرم
  • تیوسولفات سدیم: 3/0 گرم
  • آگار: 12 گرم
  •  فنول قرمز: 0.024 گرم
  • آب مقطر برابر با 1 لیتر است
  • PH نهایی: 7.4

ترکیب چهار مشتق پروتئین – عصاره گوشت گاو ، عصاره مخمر ، پپتون و پروتئوز پپتون باعث می شود که KIA از نظر غذایی بسیار غنی باشد. کمبود مهارکننده ها رشد همه گونه های باکتریایی به جز سخت رشدترین گونه ها (به استثنای بی هوازی اجباری) را امکان پذیر می کند.

گلوکز و لاکتوز منبع کربوهیدرات هستند و به طور مساوی در قسمت شیب و انتهای (عمیق) لوله توزیع می شوند. با این حال ، لاکتوز در غلظتی 10 برابر گلوکز وجود دارد. برخلاف TSI ، ساکارز در KIA وجود ندارد. تیو سولفات سدیم منبع گوگرد است و سولفات آهن به عنوان ردیاب سولفید هیدروژن عمل می کند.

اندیکاتور فنول رد زیر PH 6.8 زرد است. از آنجا که PH محیط تلقیح نشده 4/7 است ، مقادیر نسبتاً کمی تولید اسید منجر به تغییر رنگ قابل مشاهده در محیط می شود.

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

5 / 5. تعداد رای دهندگان: 1

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *