خوردن آلو می­تواند منجر به کاهش التهاب و بهبود سلامت استخوان شود.

استخوان

 

مطالعات نشان می­دهد که مصرف روزانه آلو می­تواند خطر پوکی استخوان پس از یائسگی را کاهش ­دهد.

در طی تحقیقی که بر روی افراد یائسه انجام ­گرفت، مشخص شد که خوردن روزانه آلو که میوه­ای سرشار از مواد مغذی است، می­تواند برای سلامت استخوان مفید بوده و به کاهش عوامل التهابی منجر به پوکی استخوان کمک کند. این تحقیق این هفته در فیلادلفیا در نشست سالانه انجمن فیزیولوژیک آمریکا (APS) در بیولوژی تجربی 2022( Experimental Biology 2022) ارائه خواهد شد.

پیش­بینی­ها حاکی از این است که تا سال 2030 حدود 13.6 میلیون نفر از افراد بالای 50 سال در ایالات­متحده به پوکی استخوان مبتلا خواهند­ شد. پوکی استخوان خطر شکستگی را به ویژه در افراد مسن افزایش می­دهد. پس ­از یائسگی، افراد دارای سطوح پایین­تری از استروژن می­باشند که همین امر منجر به افزایش التهاب در بدن شده و به تحلیل بافت استخوانی منتهی می­شود.

استخوان

پیش از این، تحقیقات نشان داده‌­ بودند که عصاره‌های پلی­فنول ( ترکیبات گیاهی که به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند و التهاب را کاهش می‌دهند) موجود در آلوی خشک باعث کاهش استرس­اکسیداتیو و التهاب درسلول‌های استئوکلاست می‌شوند. در یک مطالعه جدید، محققان برنامه فیزیولوژی یکپارچه و زیست­پزشکی و دپارتمان‌های علوم تغذیه و حرکت­شناسی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، اثرات آلوی خشک را بر سلامت استخوان پس از یائسگی بررسی­کردند.

زنان یائسه با تراکم استخوان پایین به سه گروه تقسیم شدند:

گروه اول به مدت 12 ماه روزانه 50 گرم  آلو (حدود شش آلو) خوردند.

گروه دوم به مدت 12 ماه روزانه 100 گرم آلو (حدود 12 آلو) خوردند.

گروه کنترل هیچ آلویی نخوردند.

تیم تحقیقاتی نمونه­های خون گرفته­ شده از همه داوطلبان را قبل و بعد از آزمایش بررسی کردند و متوجه کاهش قابل توجهی در نشانگرهای التهابی در هر دو گروه مصرف­کننده آلو در مقایسه با گروه کنترل شدند.

به نقل از جنهوی دامنی (Janhavi Damani)، فوق لیسانس، مؤلف اول این پژوهش:

«یافته‌های ما نشان می‌دهد که مصرف ۶ تا ۱۲ عدد آلوی خشک به صورت روزانه قادر است به کاهش عوامل التهابی منجر به تحلیل استخوان در زنان یائسه کمک ­کند. بنابراین، آلوی خشک می­تواند به عنوان یک میانجی تغذیه­ای امیدوارکننده برای جلوگیری از افزایش عوامل التهابی که اغلب به عنوان بخشی از روند پیری در نظر گرفته­ می­شوند، عمل کند.»

 

منبع

 

مترجم:مریم محجوب

از این مطلب چقدر راضی بودید؟

روی ستاره کلیک کنید تا نظرتون ثبت بشه

0 / 5. تعداد رای دهندگان: 0

تا حالا امتیازی برای این مطلب ثبت نشده؛ با ثبت نظرتون مارو خوشحال می‌کنید

3 دیدگاه در “خوردن آلو می­تواند منجر به کاهش التهاب و بهبود سلامت استخوان شود.

  1. زهرا میگوید:

    وای من متنفر از آلو هستم با توجه به این مطلب استفاده اش برام ضروری شد

  2. الهام میگوید:

    سلام مطالبی که مربوط به مصرف آلو منتشر کردین خیلی خوبه مادرم همیشه میگه که مصرف آلو برای پوکی استخوان خوبه و الان اطلاعات بیشتر کسب کردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *